Ga naar de navigatie.
Ga naar inhoud.

Ons gezin

Mijn moeder

Mijn naam is Annelies, 51 jaar en ik ben de moeder van Cindy, Jan en Bianca. We hadden 2 honden (Boxers) die veel aandacht vroegen. Maar helaas zijn die overleden. De computer is een grote hobby van mij. Ik speel graag een spelletje als ik klaar ben in het huishouden. Strategie spelletjes zijn mijn favoriet ook speel ik graag een spelletje hartenjagen via Internet.

Mijn vader

Ik ben Leen, 53 jaar en vader van Cindy, Jan, en Bianca. Mijn beroep is uitvoerder op de bouw. Ik werk bij de grote projecten en bouw voornamelijk kantoren en winkels. Na het werk of in het weekend ben ik graag buiten in de tuin bezig. Als ik niks meer te doen heb of op vakantie ben lees ik graag een boek.

Ik zelf

Ik ben Cindy, 31 jaar en heb het Conradi-Hünermann Syndroom. Sinds november 2006 woon ik in Amersfoort. Ik heb daar mijn eigen appartement met zorg op afroep. Op het moment ga ik om de twee weken een weekend naar mijn ouders in Piershil.
Ik lees graag een boek en ik zit ook veel achter de computer. Op de computer doe ik van alles en soms speel ik een spelletje. Mijn andere hobby's zijn schaken en zeilen. Meer over mij kunt u lezen onder Veraal.

Mijn broer

En ik ben Jan, 29 jaar de broer van Cindy. Ik heb de opleiding tot timmerman gevolgd en werk nu ook als timmerman. Computeren is een van mijn liefste bezigheden. Ik speel veel en graag spelletjes. De spelletjes die ik speel variëren veel in soort van Medal of Honer tot aan de The Sims. Verder kijk ik ook graag televisie. In het weekend ga ik gezellig naar de kroeg.

Mijn zus

Hoi, ik ben Bianca 26 jaar en de zus van Cindy. Ik werk als kraamverzorgster. In mijn vrijetijd doe ik vanalles. Ik heb drie poezen en dat vind ik erg gezellig. Verder ga ik graag op vakantie. Ook wil ikk in de toekomst een rondreis gaan maken door Afrika.

Ik ga ook graag met Cindy naar het Zuidplein, maar dat moet altijd van te voren geregeld worden, want ik werk onregelmatig en weet nooit wanneer ik vrij ben of ik moet het aangevraagd hebben. Als we weg willen moeten we de auto van mijn vader lenen, omdat mijn auto te klein is voor Cindy haar duwrolstoel. Maar het is altijd snel geregeld en we genieten er allebei erg van.

Max

Max is 8 maart 2010 overleden. Hij kon bijna niet meer lopen de pijn in zijn poten. Hij is bijna 11 jaar oud geworden. Hij was gek van piepend speelgoed en tennisballetjes deden het ook altijd goed.

Eten was iets waar je Max voor waker kon maken. Je moest wel eeon beetje op passen met wat je hem gaf, want hij kon niet overal goed tegen.

Elke ochtend liet mijn moeder hem uit aan het bospad. Daar kon hij lekker los lopen en spelen. Max vond andere honden ook leuk, maar hadt vaak toch meer aandacht voor de baasjes.

Kyrah

Dit is Kyrah. Kyrah is begin mei '08 overleden op een leefdtijd van 8,5 jaar oud.
Ze was een ongeloofelijke speelse hond die zich zelf prima kon vermaken. Vooral tennisballetjes waren erg leuk, zeker als je ze voor haar weggooide. Dan kon ze er als een dolle achteraan rennen.

Kyrah was gek op ander honden en vond met ze spelen aan het bospad dan ook geweldig. In het water springen was ook een favoriet, vooral als het wat warmer werd, want daar kon ze nooit zo goed tegen.

s Home
Algemeen
Verhaal
Aanpassingen
Specialisten
Gezin
Dagboek 2003
Dagboek 2004
dagboek 2005
Dagboek 2006
Dagboek 2007
Dagboek 2008
Dagboek 2009
Dagboek 2010
Dagboek 2011
Links
Gastenboek
Sitemap
Conradi Hünermann Syndroom
©2008-2011 cindy@conradi-hunermann.nl, alle rechten voorbehouden.