Ga naar de navigatie.
Ga naar inhoud.

Gastenboek

Nadat u uw berichtje hebt verzonden, komt het eerst bij mij in mijn mailbox terecht voordat het daadwerkelijk in het gastenboek geplaatst wordt. Dit is om ongewenste bijdrage te voorkomen.

Naam: Sabine
Website: www.markvanderwijk.web-log.nl
Datum: Donderdag 12 februari 2009

Hé Cindy,
Dat is echt al veel te lang geleden van mijn kant. Hoe is het met jou? Heb geen puf gehad nog om je dagboek bij te lezen, sorry! Hier gaat het de goede kant op. Mark is deze week weer hele dagen naar school geweest en ja we hebben volgende week lekker vakantie, jij ook?? Ga je nog wat leuks doen? Wij blijven lekker thuis en houden een rustige vakantie, veel pyjama hangen denk ik. Lekker lang uitslapen. 's Morgens, niets op tijd hoeven, heerlijk vinden we dat. Nou dat was het wel weer van mijn kant.
Groetjes Sabine

Naam: Pim
Datum: Maandag 16 maart 2009

Cindy,
Ik heb even je verhalen bijgelezen, ik moet toch alles in de gaten houden nietwaar. Vanaf dit lopende schoolseizoen rij ik naar St. Michielsgestel, tot Taxi van Dienst op de fles ging en nu voor Duifhuizen. 4 dagen per week met een rolstoelertje uit Nieuw Beijerland en 's middags terug ook met Marco erbij, een bijna Piershilse buurjongen van je, andere kant van het blokje huizen. Ze hebben gelukkig teveel ruimte in aanvangstijd op school, dus ga ik 5 kwartier later weg dan de rit met Marco 's morgens. Wanneer gaan ze leren goede rolstoelen in 1 keer te kunnen afleveren? Omdat ik vrijdag niet in Piershil kom zie ik meestal de rolluiken dichtzitten voor jouw kamer, dus is het makkelijk te zien dat je niet bij je ouders bent.
Groeten Pim

Naam: Wil Dekker
Datum: Vrijdag 20 maart 2009

Hallo Cindy.
Ik wil je vertellen dat ik met veel interesse je website heb gelezen en bekeken. Knap stukje werk hoor,om het zo overzichtelijk en goed leesbaar te brengen zoals jij dat doet. Ik wens je heel veel succes met deze website en ik zal hem af en toe bezoeken om te kijken hoe het met je gaat.
Liefs, Wil Dekker.(moeder van Marleen, Janneke en Suzanne)

Naam: Mechy
Datum: Dinsdag 28 april 2009

Hoi Cindy,
Ik ga nog een keer proberen om in jouw gastenboek te schrijven. Vaak wordt mijn berichtje niet geplaatst.
Hoe was het bij het CTB?
Nog bedankt voor jouw reacties op mijn weblog.
Groetjes Mechy

Naam: Esther Pollemans
Website: www.fampollemans.nl
Datum: 8 september 2009

Hoi Cindy,
Nadat jij al talloze malen een berichtje op onze site hebt achtergelaten, heb ik me maar eens op jouw site gestort. Indrukwekkend allemaal, vind het knap hoe je je weet te redden en hoe positief je in het leven staat.
Maar... vanaf juni staat er niets meer in je dagboek geschreven. Ik hoop dat dat komt omdat je helemaal niets hebt meegemaakt (maar dat vind ik bijna onvoorstelbaar) en niet omdat het niet goed met je gaat. Hoop dus snel weer iets van je te lezen...
Groet, Esther

Naam: Sabine
Website: www.markvanderwijk.web-log.nl
Datum: 9 februari 2010

Hoi, Even laten weten dat ik weer bijgelezen ben. Wat een grote stap zeg over op sv! Moeilijk lijkt me dat. Erg vervelend zo'n slang door je neus idd en ja ze zijn er in heel veel verschillende diktes en ook in veel verschillende samenstellingen waardoor ze langer of minderlang mogen blijven zitten. Weet niet hoe jij ze vast hebt geplakt, maar er zijn hele mooie ronde pleisters die zijn niet zo groot en bruinig van de onderkant en er zit en doorzichtig laagje op waar je de sondeslag onder vast kunt plakken. Kun je open en dicht doen zeg maar. Heb je een fijn weekend achter de rug bij je ouders? Vast wel! Mooie foto van jullie zeg, goede fotograaf! Zet hem op! Groetjes Sabine

Naam: Mechy
Datum: 10 februari 2010

Hoi Cindy,
Ik heb weer bijgelezen. Wat een moeilijke periode weer voor jou. Hoe gaat het nu? Weet je al iets meer m.b.t. de PEG plaatsing? Heel veel sterkte,
Groetjes Mechy

Naam: Esther Pollemans
Website: www.fampollemans.nl
Datum: 19 februari 2010

Hoi Cindy
Voor de derde keer een poging om je een berichtje te sturen, op een of andere manier lukte het de vorige keren niet. Ik lees net dat je inmiddels dus de beslissing voor sv genomen hebt en ook voor het plaatsen van een PEG. Ik hoef uiteraard niet te zeggen dat ik hoop dat het bij jou allemaal goed zal verlopen..... Ik wens je alle goeds toe en hoop ook dat de sv zal helpen de achteruitgang weer stil te zetten.
Warme groet, Esther

Naam: Melanie
Website: www.melanie-minou.nl
Datum: 27 maart 2010

Cindy, ik wil je bij deze even heel veel sterkte wensen voor de komende operatie, ik lees regelmatig je blog met veel interesse. Kan me goed voorstellen dat je door een vervelende tijd gaat en dat het zijn tijd nodig heeft. Heel veel sterkte!
groetjes Melanie

Naam: Hetty Verhorst
Datum: 31 maart 2010

Hoi Cindy,
Hoorde dat de sonde dan nu toch geplaats is. Wij wensen jou een voorspoedig herstel, en doe het vooral heel rustig aan.
Veel liefs ome Gerard, tante Hetty, Marissa en Mathijs en Marcel

Home
Algemeen
Verhaal
Gastenboek
Sitemap
Conradi Hünermann Syndroom
©2008-2011 cindy@conradi-hunermann.nl, alle rechten voorbehouden.